Obrt Božo

Tko smo mi?

Ambiciozni smo. Mi smo tim mladih obrazovanih ljudi iz različitih područja poslovanja počevši od programiranja do marketinga.

Strastveni smo. Premošćujemo jaz između poslovnih procesa i tehnologije jer je naša strast olakšati ljudima poslovanje

Vjerujemo u tehnologiju. Vjerujemo da poslovanje može biti efikasnije korištenjem tehnologije, a mi smo tu da vam stvorimo softver koji će biti jednostavan i prilagođen vašim željama i potrebama.

Kontaktirajte nas  1. Želite li da vaše poslovanje i poduzeće uđe u 21. stoljeće?
  2. Želite li olakšati zaposlenicima svakodnevni rad i svesti greške na minimum?
  3. Jeste ste li umorni od stalnog korištenja Excel-a i ručnog unosa podataka te tražite nešto automatizirano?
  4. Želite li jedan jedinstveni sustav koji zamijenio sve neučinkovite sustave unutar vašeg poduzeća i povezao iste?
  5. Želite li biti diferencirani u odnosu na konkurenciju i ponuditi vašim klijentima „pravu stvar u pravo vrijeme“?
  6. Želite li nešto novo i izazovno?

Ako je vaš odgovor na ova pitanja DA, obratite se nama!

Ipak, ako ste sigurni u vaše poslovanje pomoću Excel tablica, pravo vrijeme je da te tablice zamijenite nečim efikasnijim. Zašto? Excel ne može sinkronizirati sve poslovne i financijske podatke poduzeća te analizirati i izvještavati o povijesti poslovanja te na taj način omogućiti kvalitetnu platformu za odlučivanje, praćenje trendova i mogućnosti za poboljšanje poslovanja što za ishod ima pružanje kvalitetnijih usluga krajnjem korisniku. Za sve navedeno, naši softveri jesu najpogodnije rješenje iz razloga što su skrojeni prema vašim željama i poslovnim potrebama.

Zašto je softver po mjeri bitan za vaš posao?

Kao i ljudi, svako poduzeće je "priča za sebe", a takav treba biti i softver koji mi krojimo prema vašim nacrtima. Zavisno o veličini samog softvera, on može poboljšati vašu poslovnu učinkovitost za 10 do 100 puta. Također, takav softver omogućuje optimizaciju poslovnih procesa, povećanje produktivnosti rada, smanjenje troškova te unapređenje komunikacije unutar tvrtke, ali i prema van.

Softver po mjeri povećava vaš udio na tržištu jer omogućuje pružanje boljih usluga vašim klijentima te poboljšava ugled i imidž tvrtke u odnosu na konkurenciju što vas čini konkurentnijim i vidljivijim na tržištu.

Softver po mjeri povećava stratešku vrijednost vašeg poslovanja jer postaje vaše intelektualno vlasništvo prilagođeno vašim jedinstvenim poslovnim procesima povećavajući vam samu vrijednost poduzeća.

Od ideje do rješenja

Realiziramo Vaše zahtjeve od ideje do najmanjeg detalja, uz poštivanje dogovorenih rokova izrade.

1. Istraživanje – u prvoj fazi, susrećemo se sa svim ključnim zaposlenicima koji će se služiti budućim softverom te se upoznajemo s njihovim svakodnevnim poslovnim procesima i bilježimo sve zahtjeve za automatizaciju poslovanja

2. Dizajniranje – transformiramo ono što smo naučili o poslu na poboljšani način vođenja vašeg poslovanja te gradimo prototip vašeg softvera od najniže razine (jednog poslovnog procesa) do cjelokupnog rješenja s mnoštvom sinkroniziranih poslovnih procesa. Prototip pokazuje kako bi vaš softver trebao izgledati, a ako vam se naša ponuda svidi, prelazimo na slijedeću fazu

3. Razvijanje – „krojimo“ softver prema vašoj mjeri, odnosno prema vašim poslovnim procesima i zahtjevima. Nakon toga softver "puštamo" u vaše realno poslovanje, na testni period kako bi dobili vašu povratnu informaciju i kako bi se mogle napraviti dodatne preinake, ako su potrebne

4. Implementacija – ukoliko ste zadovoljni našim viđenjem vašeg softvera, pravimo završnu verziju istog, isporučujemo je vašem poduzeću te isti postaje dijelom vašeg intelektualnog vlasništva

Obrt Božo. 2019 Sva prava pridržana